beats by dre cheap

Messijeva majka: On pati zbog kritika Argentinaca
Messijeva majka: On pati zbog kritika Argentinaca

Argentinski dnevnik Clarin u listopadu prošle godine napravio je anketu na oko 56.000 ljudi od kojih je njih više od 60 posto gurnulo Messija na klupu za odlučujuću utakmicu kvalifikacija protiv Urugvaja. Palac dolje najboljem nogometašu svijeta sunarodnjaci pokazuju još uvijek, osporavajući mu nezainteresiranost za igru prilikom oblačenja dresa reprezentacije.

U obranu sina, u tiskanom izdanju mjesečnika Four Four Two, stala je Messijeva majka Celia Cuccitini koja se nikako ne miri s kritikama na njegov račun.

- Zašto su uvijek protiv njega!? Njega takav stav sunarodnjaka zaista boli, on zbog toga pati - iskreno će Messijeva majka iz skromnog doma u La Bajadi u koji se vraća unatoč svoj sili sakupljenog novca najboljeg nogometaša svijeta.

- Lionelove igre ne ovise o njemu samome. U Barceloni i argentinskoj reprezentaciji ne igra sa istim igračima, a niti na isti način. U klubu su spoznali da on može biti vođa na terenu nakon čega je on i izrastao u nositelja igre. Nadajmo se da će isti smjer imati i u nacionalnoj momčadi. Do sada nije bilo tako - veli Cuccitini, ipak ne dozvolivši kritiku na račun izbornika Diega Maradone.

- Diego je idol. Kada sam shvatila da bi Leo mogao uspjeti u nogometu nadala sam se da će Diego biti taj koji će ga trenirati. Mislim da je za to kompetentan.

Mnogo je onih koji smatraju da će Messi, osvoji li s reprezentacijom Svjetsko prvenstvo, ući ravnopravno u raspravu o najboljim nogometašima svih vremena. Niti njegova majka nije iznimka:

- Nadam se da će obilježiti Mundijal. I vjerujemo u to.

FC Barcelona Blog
http://iniesta8.blogger.ba
30/03/2010 18:31